Bilder Historie og kultur Kart Natur Overnatting Transport Ting å gjøre Turoperatører Været Webkameraer

Overnatting

"Nyt flott utsikt til storslagen natur i Nord-Norge Feriebolig til leie ved foten av Storhaugen i Djupvik i Nord-Troms. Nyt midnattsol eller nordlyset, skiturer, topp turer, fotturer eller rett og slett bare slapp av i fjæra langs Lyngenfjorden."

Turoperatører

Ticket skriver bl.a.: Ticket er et reisebyrå som tilbyr alt du trenger til dine reiser. Vi hjelper deg med alt fra billig fly, hotell og leiebil, til charter, restplasser og cruise.

Naturen

Kartverket gir ut informasjon om når tid det er flo og fjære i Lyngen. Rull litt ned på siden og du ser neste gang det er forventet lavvann (fjære) og høyvann (flo). Et godt stykke lenger ned finner du oversikt for de neste dagene.

Ting å gjøre i Lyngenfjord-området - aktiviteter, attraksjoner og opplevelser

Saraelv Villmarkssenter

"Rik på fisk, ville stryk og storslagne fosser bryter elva vei i et ennå tildels uberørt landskap. En naturperle det ikke finnes maken til i Europa."Lyngen

Lyngen er kjent for bl.a. Lyngsalpene, Lyngseidet og Lyngenhalvøya. Industrien på Furuflaten er vel så godt som landskjent. Gollis er også kjent ute i verden.Arktisk Geoturisme

Arktisk Geoturisme er navnet på en reiselivsbedrift i kystbyen Skjervøy. Vi vektlegger ei god formidling av den ekte og arktiske kulturen i Nord-Troms. Vi tilbyr våre gjester spennende utflukter til et vilt og storslått fjord- og kystlandskap.Hurtigruten

En rundreis med Hurtigruten er også kalt Verdens vakreste sjøreise. I Nord-Troms anløper Hurtigruten Skjervøy. Hurtigruten går mellom Bergen og Kirkenes. Den klassiske rundturen med Hurtigruten tar 12 dager. Bli inspirert.

Andre opplevelserHistorie og kultur

"Nå har gårdsmuseet åpnet igjen etter vinteren - men foreløbig bare etter avtale. Dette fordi vi må sette på litt varme før vi tar imot gjester. Ta kontakt med Algeir..." Muséet ligger i Røyelen, 8 km fra Storslett oppover Reisadalen.

Været for Lyngenfjord-området

Weather Undergound gir oss informasjon om været i Sørkjosen, Nordreisa akkurat nå, på engelsk. Klikk deg inn på 10-dagersvarsel.

Bilder fra Lyngenfjord-området

9. og 10. september var 10. klasse på geologitur i Steindelen i et fantastisk høstvær!. Etter mange innlagte økter underveis snudde man oppe ved breen. En isbre som stadig blir mindre.

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024